Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Εκλεκτός Γάμος και Βάπτιση στην Καλαμωτή



 Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 έγινε ο Γάμος, του Αντώνη Οσμενάι και της εκλεκτής της καρδιάς του Νίκης Παπασταύρου.Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και ευλογήθηκε από τους Ιερείς π. Απόστολο Γαλάτουλα, π.Κων. Θειριανό,και π. Κων. Βιτάκη.

Με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων ντύθηκε ο Γαμπρός στο πατρικό του σπίτι. Στη συνέχεια μαζί με τους γονείς του, τους συγγενείς του και φίλους και με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων,  έφθασε στην Εκκλησία, περιμένοντας την νύφη η οποία έφθασε σε λίγο και εκείνη συνοδευόμενη από τους γονείς της.O πατέρας της νύφης την παρέδωσε στον Γαμπρό δίνοντας τους την ευχή του,καταχειροκροτούμενοι από το μεγάλο πλήθος που ήλθε να παρακολουθήσει την τελετή. 

Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν ο Κώστας  και η Άννα Ταναϊνη. Μετά το τέλος του μυστηρίου οι νεόνυμφοι μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και βάπτισαν την αγαπημένη τους κορούλα, με ανάδοχους τον Κώστα ,'Αννα και Κυριακή Ταναϊνη, δίνοντας το όνομα Άννα-Μαρία.

Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση,με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά, στο Κτήμα ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν το πρώτο τους χορό, καταχειροκροτούμενοι απο τους προσκεκλημένους. 

Στους νεόνυμφους ευχόμαστε ευτυχισμένη ζωή και στην νεοφώτιστη  να την καμαρώνουν και πάντοτε να τους προσφέρει πολλές χαρές. 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου