Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Φανταστική Μουσική Βραδιά στήν Καλαμωτή

 


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική βραδιά,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής , η οποία ήταν αφιερωμένη στην λήξη του σχολικού έτους του παραρτήματος Καλαμωτής, της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου, που διεξήχθη στην πάνω πλατεία της Καλαμωτής .

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 το βράδυ, τα παιδιά  της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Χίου και τα παιδιά της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, με την συμμετοχή  της Μουσικής  ορχήστρας Πούπαλου -Πιπίδη, σκόρπισαν μουσική μυσταγωγία και τύλιξαν την πάνω πλατεία της Καλαμωτής με μία μοναδική μελωδική αύρα. Συνδιοργανωτές της μουσικής βραδιάς ήταν ο Σύλλογος < Φίλοι Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Χίου>.

Μετά τον χαιρετισμό στο πολυπληθές κοινό που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχαήλ Κανάριος, άρχισε το πρόγραμμα της βραδιάς.


Την μουσική εκδήλωση της Φιλαρμονικής τίμησαν με την παρουσία τους οι Σταύρος Μιχαηλίδης Βουλευτής Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος τ.Βουλευτής Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης τ. βουλευτής Χίου,ο Πρόεδρος Κοινότητας Καλαμωτής Ανδρέας Σχουρσίδης και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Σταμάτης Καμαριάς,Δώρα Καπού.

Με άψογη ποιότητα εκτέλεσης το μουσικό σύνολο της Φιλαρμονικής απέσπασε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και τα μπράβο του κοινού.

Με ευαισθησία και δυναμικότητα συνόδευσαν το πρόγραμμα οι μαθητές της φιλαρμονικής και δίκαια υποχρεώθηκαν από το κοινό σε αλλεπάλληλες υποκλίσεις.

Ακολούθησε η γιορτή Καρπουζιού με φαγητό και σε όλους τους συμμετέχοντας μαθητές, και με την συμμετοχή κατοίκων του χωριού και όχι μόνο διασκέδασαν μέχρι αργά, κάτω από τους ήχους της ορχήστρας στην πάνω πλατεία του χωριού.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου