Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Δέκα χρόνια Πίτσα {KLISSAS} Foodgasm , στο Πυργί της Χίου



Δέκα χρόνια Πίτσα {KLISSAS} Foodgasm , στο Πυργί της Χίου.

Η επιχείρηση KLISSAS Foodgasm ιδρύθηκε στο Πυργί της Χίου το 2014 από τον Γεώργιο Κλεισσά.Η μέχρι τώρα πορεία της οφείλεται στην ποιότητα και στην συνέπεια της στις γεύσεις που προσφέρει καθημερινά; στους πελάτες τηςστο Δημοτικό Διαμέρισμα των Μαστιχοχωρίων και όχι μόνο.

Σήμερα η Πίτσα ΚLΙSSAS Foodgasm , με μεγαλύτερη και περισσότερη γνώση σας προσφέρει καθημερινά υπέροχες γεύσεις με σκοπό να διατηρήσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και απόλαυσης.Το κατάστημα  λειτουργεί στην κεντρική πλατεία στο Πυργί και σας περιμένουν να απολαύσετε, σε γεύση και ποιότητα την Πίτσα KLISSAS. Οι τιμές του είναι αρκετά καλές σε σχέση με την ποιότητα και την ποσότητα που προσφέρει.
Σε καθημερινή βάση το έμπειρο προσωπικό της Πίτσα ΚLISSAΣ Foodgasm ακολουθεί μια σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων προκειμένου να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα από τη στιγμή του ζυμώματος και της προετοιμασίας μέχρι το τελικό στάδιο της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.
Το μενού περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις πίτσας σε διάφορα μεγέθη, μακαρονάδες, Μπέρκερ,Πατάτες, καθώς και διάφορα είδη σαλάτας.
Είναι σίγουρο ότι η Πίτσα KLISSAS Foodgasm αποτελεί ένα σταθερό στέκι, για τους επισκέπτες στο Πυργί.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για παραγγελίες delivery 2271072150.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου