Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου

   

                                                      

                              ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ το προσωπικό του τμήματος Επειγόντων περιστατικών του  Νοσοκομείου μας για την άμεση, εύστοχη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλήματος που με οδήγησε εκεί.

Δεν θα ξεχάσω την ανθρώπινη και ζεστή υποστήριξη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου στα επείγοντα, όχι μόνον του δικού μου περιστατικού, αλλά και άλλων -ουκ ολίγων-, τα οποία έτυχε να βιώσω και μέσω αυτών να θαυμάσω την κοπιώδη προσπάθεια, την πηγαία καλοσύνη, την άγρυπνη προσοχή, την επαγγελματική επάρκεια και κυρίως, την ύψιστη συμπαράσταση προς τους πάσχοντας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς  ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος μου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των τμημάτων  του Πνευμονολογικού, του Ακτινολογικού,του Καρδιολογικού και του Αιματολογικού ,Μικροβιολογικού.

Αυτά που ξάστερα εισέπραξα είναι επιστημοσύνη κι ορθότητα διάγνωσης, υπευθυνότητα κι ευσυνειδησία, αδιάπτωτο ενδιαφέρον κι ευγενή ανιδιοτέλεια, φιλοτιμία κι ανθρωπιά, στοιχεία και χαρακτηριστικά που αναμφίβολα αποδεικνύουν πως είναι όλοι τους εκούσιοι υπηρέτες του καθήκοντος, του ιερού καθήκοντος τής προσφοράς προς τον άνθρωπο, πιστοί στον όρκο που έδωσαν όταν τα όνειρα ακόμη βρίσκονται «στο σκαλί το πρώτο».

Άφησα τελευταίο τον πνευμονολόγο κ.Παπαδάκη Εμμανουήλ για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε κατά την δεύτερη επίσκεψη μου το βράδυ στις 17-10 23 στα επείγοντα του Νοσοκομείου ..Ειλικρινά,υπήρξα τυχερός που τον συνάντησα για δεύτερη φορά,η πρώτη ήταν το 2018 σε σοβαρό πρόβλημα υγείας μου, Η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν υποδειγματική,το ενδιαφέρον του συγκινητικό,με το να μου κάνει εισαγωγή στο Νοσοκομείο και να πάρω εξιτήριο σήμερα 19-10-23.

 Ότι και να πω θα είναι λίγο και δεν αρκεί μια ανάρτηση στα Μαστιχοχωρούσικα Νέα για να αποτυπώσει το μεγαλείο της ψυχής του και τον επαγγελματισμό του. Όπως προείπα για όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό του Νοσοκομείου Χίου, δεν πρόκειται μόνο για εξαίρετο επιστήμονα αλλά και για ΆΝΘΡΩΠΟ. 

Τιμή και καύχημα μας, ως Χιώτες, αυτό το άξιο προσωπικό.του Νοσοκομείου Χίου.

Εγκάρδια ευχαριστώ, άπειρη ευγνωμοσύνη και θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας.Η προσφορά σας μας κάνει όλους υπερήφανους.

Μιχάλης Κανάριος 

Εκδότης Μαστιχοχωρούσικων Νέων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου