Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

: Μιχάλης Κανάριος. Ο απόηχος των δημοτικών εκλογών Οκτωβρίου 2023

 


Με την έκδοση των αποτελεσμάτων, έπεσε η αυλαία των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι, στο οποίο συμμετείχα με τη «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» του Δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμανζη. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η συμμετοχή, γι’ αυτό και ευχαριστώ το Δήμαρχο, που με εμπιστεύθηκε και με κάλεσε, σ’ αυτή την προσπάθεια.

Το  αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό,τόσο για μένα ,όσο και για τον συνδυασμό,αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Στα δυο εκλογικά κέντρα της Καλαμωτής ψήφισαν 451 άτομα.  Με γνώμονα την προσφορά τους στα Πολιτιστικά, Κοινωνικά και Αθλητικά δρώμενα του χωριού, οι Καλαμωτούσοι επιβράβευσαν τους άξιους συμπολίτες μας που θα τους εκπροσωπήσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προσωπικά πορεύτηκα με αρχές και αξίες, με ήθος και αξιοπρέπεια, έχοντας ως  πυξίδα τον πολιτικό πολιτισμό. Απευθύνθηκα σε όλους εσάς, με σεβασμό, με επιχειρήματα και καθαρό λόγο, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας. με εμπιστευθήκατε 62 άτομα, γι’ αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας γνωρίζω πως η κοινωνική πολιτική δράση ενός υποψήφιου δημοτικού συμβούλου δεν σταματά ανεξαρτήτως εκλογής του ή μη.Σας ευχαριστώ και ευγνωμονώ

Όμως, ανεξάρτητα από το προσωπικό αποτέλεσμα, σημασία έχει η συμμετοχή στα κοινά, με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί ο πολίτης πρέπει να είναι ενεργός, για να μη χαρακτηρίζεται αχρείος.  

 Κλείνοντας εύχομαι σε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους και ιδιαίτερα στη νέα δημοτική αρχή, και προσωπικά  στο Δήμαρχο Γιάννη Μαλαφή και στο νέο Κοινοτικό Συμβούλιο της Καλαμωτής,καλό και δημιουργικό έργο, στη νέα θητεία, για να συνεχίσει η Χίος και η Καλαμωτή,να πορεύονται μπροστά και ψηλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου