Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

40νθήμερο Μνημόσυνο, Μιχαήλ Κανάριου του Νικολάου στην Καλαμωτή

 


Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή θα τελεστή το 40νθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση  της ψυχής του Μιχάλη Κανάριου του Νικολάου, και καλούνται όλοι όσοι τιμούν την μνήμη του, όπως παρευρεθούν για να προσευχηθούμε όλοι μαζί στον Παντοδύναμο να δώσει στην ψυχή του την αιώνια ανάπαυση.  

Ο Μιχάλης ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Αξιόλογος , σύζυγος και πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του. Ο θάνατος του πλήγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν,όλους όσοι τον αγαπούσαν.Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του.

Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και εργατικότητα 30 χρόνια στον ΟΑΕΔ στη Χίο,ως προϊστάμενος ασφάλισης και απασχόλησης,από όπου συνταξιοδοτήθηκε και επέστρεψε στην αγαπημένη του Κώμη,στο δημιούργημα του το ΚΟΧΥΛΙ. Ήταν άνθρωπος γλυκύτατος,γεμάτος αισθήματα,ειλικρινής,τίμιος, ηθικός, άριστος οικογενειάρχης. Αγαπούσε το χωριό του και διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής , την αγάπη του αυτή για την ομάδα την μεταλαμπάδευσε και την συνεχίζει ο γιος του Νίκος.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου