Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Εκλεκτός γάμος στην Καλαμωτή



Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 έγινε ο Γάμος, του Τάσου Κούτικα του Γεωργίου από τα Ψαρά και της εκλεκτής της καρδιάς του Έυη Κεη Δημητράκη του Νικολάου από την Καλαμωτή.Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.

Παρόντες ήταν πολλοί Χιώτες, φίλοι και συγγενείς  της οικογένειας του γαμπρού, και πάρα πολλοί από το Πυργί.Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν η Ελβίρα Μουρατίδου και η Ευαγγελία Τζαφέρη.

Η νύφη έφθασε στην Εκκλησία με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων, συνοδευόμενη από τους γονείς της και τα αδέλφια της. Ο πατέρας της νύφης  την παρέδωσε  στον γαμπρό δίνοντας τους την ευχή του. 
Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά στην μαγευτική παραλία της Κώμης στην Πανδαισία.

Η προσέλευση των νεονύμφων στο χώρο της δεξίωσης, συνοδεύτηκε με την ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα. Με τους απαλούς ήχους της μουσικής, το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στους γονείς του Γαμπρού Γεωργίου και Δέσποινας Κούτικα και στους γονείς της νύφης Νικολάου και Πόπης Δημητράκη,να τους χαίρονται και να ζήσουν ευτυχισμένοι.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου