Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Εκδήλωση λήξης Σχολικού έτους του παραρτήματος Καλαμωτής, της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου,από το Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Καλαμωτής




 Σημαντική για τη μουσική και τον πολιτισμό της Καλαμωτής, η εκδήλωση του νεοσύστατου συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής,που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023, ώρα 8.30.μ.μ. στην μέσα πλατεία της Καλαμωτής με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,που θα παρουσιάσουν το παράρτημα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου, την φιλική συμμετοχή του χορευτικού του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής και στην συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική βραδιά από καταξιωμένους Χιώτες καλλιτέχνες.

Θα ξυπνήσουν μνήμες σε αρκετούς Καλαμωτούσους, που συμμετείχαν στην Φιλαρμονική Ορχήστρα του Γυμνασίου την χρονική περίοδο 1953 - 1980 και υπηρέτησαν αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα, προσφέροντας σημαντικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμωτής..

Το κοινωνικό έργο του Συλλόγου των Φίλων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής βασίζεται στη δική σας ανιδιοτελή υποστήριξη και αγάπη.

Η φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαμωτής έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση και ζητάμε την στήριξη σας.

Σας υπενθυμίζουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας GR62 1999 2530 0000 1001 0522 208 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ  - EYROBANK - 

Πληροφορίες τηλέφωνο 6978091033 - e-mail mkanarios@ gmail.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου