Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Καλό ταξίδι Βαγγέλη ........στην γειτονιά των Αγγέλων



 Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Ευάγγελος Γιωτάκος, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 συνταξιούχος Λογιστής σε ηλικία 77 ετών στην Αθήνα.  

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.00 π.μ. στο Κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως στην Αθήνα. Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο θάνατος του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του και τους φίλους του. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αισθήματα, ειλικρινής, τίμιος, ηθικός, άριστος οικογενειάρχης,αγαπούσε τα παιδιά του, λάτρευε τα εγγόνια του.

Παντρεμένος με την Κυριακή Καϊμάκη του Κωνσταντίνου από την Καλαμωτή της Χίου το 1973, έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο που του χάρισαν πέντε εγγόνια. Αγαπούσε υπερβολικά την Καλαμωτή την οποία επισκεπτόταν τα καλοκαίρια.

Η  μνήμη του θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας. 

Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη, εύχομαι ο Θεός να σε αναπαύσει στην αγκαλιά Του και να δίνει στην οικογένεια σου δύναμη και κουράγιο. Στην σύζυγο σου, στις οικογένειες των παιδιών σου, στα αδέλφια σου και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια,

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου