Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση μνήμης για την απελευθέρωση της Χίου , από τον Σύλλογο Χίων Κηφισιάς και βορείου Αττικής.

 


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς, εκδήλωση μνήμης για την απελευθέρωση της Χίου (11 Νοεμβρίου 1912), από τον Σύλλογο Χίων Κηφισιάς και βορείου Αττικής.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, η πρόεδρος κ. Αγγελική Τριανταφύλλου Πιτίδη αναφέρθηκε στην επέτειο και στη συνέχεια η ταμίας του Συλλόγου κ. Αγγελική Καρμίρη παρουσίασε τον ιστορικό κ. Μιχάλη Βαρλά. Ο ομιλητής συγκράτησε το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του με θέμα: «Η απελευθέρωση του 1912, δικαίωση των θυμάτων των σφαγών».
Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα Ν. Κηφισιάς, του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς, με τη διδασκαλία της κ. Κατερίνας Τσιάμα, που αποφόρτισε το κλίμα και έδωσε μια ανάσα δροσιάς με νησιώτικους χορούς.
Στο τέλος ακολούθησε μικρή δεξίωση, που έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ξανανταμώσουν μέλη του Συλλόγου και συμπατριώτες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η πρόεδρος του Πολιτιστικού του Δήμου Κηφισιάς, κ. Νίνα Βλάχου, ο επίτιμός γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιτζής, ο επίτιμος πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Μιχαήλ Απαίσος, η πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ερυθραίας, κ. Κατερίνα Μουστάκη και ο πρόεδρος του συλλόγου Μαθηματικών κ. Γεώργιος Μενδωνίδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου