Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Έδυσε για πάντα ο ΗΛΙΟΣ, για τον Ισίδωρο Βιτέλλα του Γεωργίου από την Καλαμωτή



 Έδυσε για πάντα ο ήλιος για τον Ισίδωρο Βιτέλλα του Γεωργίου από την Καλαμωτή. Άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.

Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 7 Ιουνίου 2022  ώρα 18.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του, να τoν συνοδεύσουν στην τελευταία  του κατοικία .Το άκουσμα του θανάτου του στο χωριό, λύπησε τους συγχωριανούς μας και όσους τον γνώριζαν.

Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που δημιούργησε ο θάνατος του Σιδερή, είναι ο τελευταίος επαγγελματίας της κάτω πλάτσας, που μας άφησε για την γειτονιά των Αγγέλων παίρνοντας μαζί του χιλιάδες αναμνήσεις που διαδραματίστηκαν στο χώρο της δουλειάς του,στο κουρείο,όπου ζήσαμε όλοι μας μεγάλες και ιστορικές στιγμές, όπως η ίδρυση της Α.Ε.Καλαμωτής, όπου υπήρξε  ένα από τα ιδρυτικά μέλη. Στο κουρείο του μαζευόταν όλοι η νεολαία του χωριού και όχι μόνο, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μας έλεγε συμβουλές και ιστορίες από την δική του επαγγελματική του πορεία.

Πρωταγωνιστούσε σε όλα τα πανηγύρια του χωριού και ήταν η ψυχή της παρέας, ήταν αυτός που άνοιγε τον χορό κάθε φορά Δυστυχώς ο ΗΛΙΟΣ έδυσε. Η παρακαταθήκη που άφησε σε μας  θα μείνει ολοζώντανη και λαμπερή. Μια παρακαταθήκη ελπίδας ομορφιάς και ονείρου, που μας έμαθε να εκτιμάμε τις ανθρώπινες αξίες, την αξιοπρέπεια και την ενότητα μεταξύ μας, θα μείνει ολοζώντανη και λαμπερή σε όλους μας.

 Στο διάστημα της νοσηλείας του είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, την σύζυγο του Ρούλα και τον γιο του Γιώργο.Ο Σιδερής ήταν άριστος σύζυγος και πατέρας. Σε όλους μας πρόσφερε απλόχερα την ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του..

Αγαπημένε μου εξάδελφε θα σε θυμόμαστε όλοι οι φίλοι σου για πάντα, μαζί με τις ευχές μας για καλό ταξίδι, στέλνουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά σου σε μας.

Στην σύζυγο του Ρούλα στο γιο του Γιώργο και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΒΙΤΕΛΛΑ

 Μετά την αναγγελία του θανάτου της Ισίδωρου Βιτέλλα, ιδρυτικού μέλους της ομάδας μας και πατέρα του Γιώργου Βιτέλλα, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, ο πρόεδρος κάλεσε σήμερα 6-6-2022 το ΔΣ σε έκτακτη συνεδρίαση και το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα:

Να παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο στην κηδεία.

Να εκφράσει την βαθιά οδύνη και θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικίους του εκλιπόντα.

Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην εθελοντική ομάδα «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ».

Να επιδοθεί το παρόν στην τεθλιμμένη οικογένεια.

Να διανεμηθεί στον τοπικό τύπο.

 

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ Ήλιε

 

Για το ΔΣ

Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Μελισσηνού

 

Ο Πρόεδρος

Μιλτιάδης Σαραντινίδης

 

 

 




 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου