Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Εκλεκτός γάμος στην Καλαμωτή


Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 έγινε ο γάμος του Νίκου Ξεν.Γαλάτουλα με την εκλεκτή της καρδιάς του Δέσποινας Ιωαν.Φλάμου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. 

Ο γαμπρός περίμενε την νύφη μαζί με τους γονείς του και τα αδέλφια του έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Η νύφη έφθασε μαζί με τους γονείς της, με την συνοδεία μουσικών οργάνων. Την πιο συγκινητική στιγμή βίωσαν ο Νίκος και η Δέσποινα  όταν ο πατέρας της νύφης του παρέδωσε την κόρη του δίνοντας τους την ευχή του, ο Νίκος της χάρισε την πιο ζεστή του αγκαλιά, κάτω από το χειροκρότημα του μεγάλου πλήθους  που ήλθε να παρακολουθήσει την τελετή. 

Οι δυο τους βαδίζουν προς το εσωτερικό της εκκλησίας προκειμένου να βιώσουν την όλη ιερή διαδικασία του μυστηρίου.Το μυστήριο ευλογήθηκε από τον Ιερέα του χωριού Απόστολο Γαλάτουλα, συμπαραστατούμενος από άλλους τρεις Ιερείς στον ανθοστόλιστο Ναό της Αγίας Παρασκευής. Κουμπάροι ήταν, η Μαρκέλλα Κωνσταντά και ο Διαμαντής Κουκούτσης. Η τελετή είχε μια αίσθηση απλότητας και μια αισθητική αντάξια ενός ζευγαριού γεμάτο αγάπη και ευαισθησίες.

Μετά το μυστήριο δόθηκε δεξίωση στο Κτήμα, στον Άγιο Πέτρο με πλούσια εδέσματα σε φαγητά και ποτά.Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία  χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. Όλα έγιναν όπως εκείνοι το σχεδίασαν και το ονειρεύτηκαν.Δεν έκρυβαν την χαρά τους, που φαινόταν διάχυτη στα πρόσωπα τους οι γονείς του γαμπρού Ξενοφών και Σταματία Γαλάτουλα και οι γονείς της νύφης Ιωάννη και Αγγελική Φλάμου. 

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε να έχουν ευτυχισμένη ζωή και στους γονείς να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν ένα εγγονάκι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου