Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Εστιατόριο – Ψαροταβέρνα Καραβέλα στην Κώμη - Εδώ Και 25 Χρόνια Σας Ταξιδεύουμε Σε Μοναδικές Μεσογειακές Γεύσεις

 


Η ΚΑΡΑΒΕΛΑ ξεκίνησε τη διαδρομή της με τον αείμνηστο Γιάννη Κωστάζο,που έδωσε την σκυτάλη το 1997 στα αδέλφια  Σταμάτη και Κώστα Νύκτα, οι οποίοι συνέχισαν με τον ίδιο ζήλο  μέχρι σήμερα που κλείνουν 25 χρόνια λειτουργίας στις 7 Ιουνίου 2022 να πετύχουν, η ΚΑΡΑΒΕΛΑ να είναι η πρώτη προτίμηση  του κόσμου, στο να απολαύσουν ολόφρεσκα θαλασσινά τοπικά μεζεδάκια καθώς και παραδοσιακά  μαγειρεμένα φαγητά. 


Από τότε μέχρι και σήμερα, η ΚΑΡΑΒΕΛΑ μας ταξιδεύει σε γεύσεις μεσογειακές, αυθεντικές συνταγές ψαράδων, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη. 

Το εστιατόριο – ψαροταβέρνα ΚΑΡΑΒΕΛΑ βρίσκεται στη νότια Χίο σε μία από τις ομορφότερες αμμώδεις παραλίες του νησιού, την Κώμη, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Η ΚΑΡΑΒΕΛΑ είναι πάντα εφοδιασμένη με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, λαχταριστούς μεζέδες, ψητά και κρεατικά, έτοιμη να σας ταξιδέψει σε νέους αλλά και γνώριμους γευστικούς προορισμούς.

Με το βλέμμα να ατενίζει την όμορφη παραλία της Κώμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου η ΚΑΡΑΒΕΛΑ δίνει τη λύσει στις γαστρονομικές σας αναζητήσεις προσφέροντας μεγάλη ποικιλία Ελληνικών γεύσεων.Διαθέτει μεγάλη κάβα  από Ελληνικά κρασιά..


Η επίσκεψη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στην ΚΑΡΑΑΒΕΛΑ κατά την επίσκεψη του στη Χίο, επισφράγισε με την κριτική που έκανε για το πλούσιο και γευστικό δείπνο που του πρόσφεραν, ότι είναι η πρώτη προτίμηση του κόσμου που επισκέπτονται την Κώμη.

Τα ιδιαίτερα πιάτα που σας προτείνουμε και θα σας μείνουν αξέχαστα είναι.


 Αστακομακαρονάδαί


Ένα από το διασημότερα πιάτα μας φτιαγμένο με φρέσκους αστακούς που μπορείτε να επιλέξτε οι ίδιοι από το ενυδρείο μας.


Φρέσκο Ψάρι

Στο εστιατόριο Καραβέλα μπορείτε να απολαύσετε πάντα φρέσκο ψάρι που διαλέγουμε κάθε μέρα με ιδιαίτερη φροντίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου