Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Εγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Με άρωμα Χίου» που πραγματοποιείται 20-24 Ιουνίου 2022 στο Σύνταγμα στην Αθήνα.


Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης < Με άρωμα Χίου > στις 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι στις 24 Ιουνίου 2022, είναι μία δράση του Επιμελητηρίου Χίου που θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν το τουριστικό προϊόν της Χίου, διαφημίζοντας συγχρόνως το νησί μας .

Τον αγιασμό τον έκανε ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ.Μάρκος παρευρέθηκαν ο Υπουργός και Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο τ. Υπουργός Κωστής Μουσουρούλης,ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, η τ. Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάννα Καλογήρου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Μασούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Βρουλής, Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας κ. Λεωνίδας Αθηνάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελής Λεγάτος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Βεργίνας, ο Δήμαρχος Οινουσσών, κ.Γιώργος Δανιήλ, ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης και ένας εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

Η υπέροχη παρουσία της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ < το ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ > ντυμένα με τις πολύχρωμες παραδοσιακές πυργούσικες φορεσιές, έκλεψαν την παράσταση και έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην όμορφη βραδιά, χορεύοντας Χιώτικους παραδοσιακούς χορούς.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου