Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Έφυγε από την ζωή ο Γεώργιος Γλαβάς του Ισιδώρου

 


Έφυγε σε ηλικία 90 ετών ο Γεώργιος Γλαβάς του Ισιδώρου,σήμερα 20 Μαϊου 2022,στην Καλαμωτή.

 Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 22 Μαϊου 2022, ώρα 5.30 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η είδηση του θανάτου του στο  χωριό, πλήγωσε όλους όσοι τον αγαπούσαν, όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ήταν άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος, δημιούργησε μία οικογένεια μαζί με την σύζυγο του Στυλιανή και απέκτησαν δύο παιδιά τον Ισίδωρο και τη Μαρία που του χάρισαν εγγονάκια τα οποία λάτρευε.

Ο Γιώργης ήταν καλόκαρδος και αγαπητός, με αγνά αισθήματα και ευγένειας ψυχής. Ήταν απλός, γλυκομίλητος και ιδιαίτερα ευαίσθητος.Ήταν εργατικός και δημιουργικός. Με υπομονή και καρτερία πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του οικογένεια.

Συγκινητικό είναι το αποχαιρετιστήριο τις οικογένειας του.

Έφυγε από την ζωή ένας καλός άνθρωπος, ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, ένας γλυκύτατος παππούς, για την γειτονιά των Αγγέλων.Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωή του ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα αξιοπρέπειας, καλοσύνης και υπομονής. Είμαστε βαθύτατοι συγκινημένοι και στεναχωρημένοι όλοι μας που έφυγες από κοντά μας. Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο σου, την εργατικότητα σου την ευγένεια σου και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αρχές που μας δίδαξες, του ήθους, της ευπρέπειας και της ευγένειας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας πατέρα.

Στην σύζυγο του. στις οικογένειες των παιδιών του, στα εγγόνια του και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αιωνία η μνήμη του



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου