Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Έφυγε από την ζωή, ο Ισίδωρος Μονέζης του Στυλιανού, από την Καλαμωτή.



 Έφυγε από την ζωή ο Ισίδωρος Μονέζης του Στυλιανού,σε ηλικία 81 ετών από την Καλαμωτή. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 24 Μαϊου 2022 και ώρα 4.30 μ.μ.στον Μητροπολιτικό Ναό Χίου.

Παρακαλούνται όσοι τον γνώριζαν και όσοι τον αγαπούσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.Ο θάνατος του λύπησε τους συγχωριανούς του και όσους τον γνώριζαν.

Παντρεύθηκε την Μαρία και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Στέλιο και την Αγγελική και μαζί με την σύζυγο του δημιούργησαν μία ωραία οικογένεια που την στόλισαν τα εγγονάκια τους τα οποία λάτρευε. 

Ο Ισίδωρος υπηρέτησε ως τεχνικός στον Ο.Τ.Ε από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Στην επαγγελματική του διαδρομή άφησε το δικό του στίγμα για της άριστες τεχνικές γνώσεις του. Δεν ήταν απλά και μόνο ένας άριστος τεχνικός αλλά ένας καλός οικογενειάρχης, στοργικός πατέρας και παππούς. .

Ήταν καλόκαρδος και πολύ αγαπητός με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής.Ήταν σεμνός και καλοπροαίρετος,γελαστός και κεφάτος με αισιόδοξη διάθεση για τη ζωή και τους ανθρώπους. 

Στην σύζυγο του, στις οικογένειες των παιδιών του, στα εγγόνια του, στα αδέλφια του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ο ύπνος του ας είναι ελαφρός και ατάραχος.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου