Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Θα συνεχιστούν τα έργα για την ανάπλαση της Κώμης

 


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα, με τον αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη, του έθεσαν υπ΄όψιν τον προβληματισμό του αναδόχου του έργου,να σταματήσει την συνέχιση των εργασιών για την ανάπλαση της Κώμης,λόγω μη καταβολής των οφειλόμενων χρημάτων

Κατηγορηματικός ο κ. Ξενάκης μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα πληρωθεί ο πρώτος λογαριασμός για τις εργασίες που έχουν γίνει στην Κώμη, ύψους 45.000 ευρώ.Επίσης τόνισε .ότι το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες των δικτύων για να γίνει η τσιμεντόστρωση.Το έργο θα σταματήσει στις 20 Ιουνίου, ώστε το καλοκαίρι να δουλέψουν οι καταστηματάρχες και θα ξαναρχίσει το φθινόπωρο. Ο Δήμος σκέπτεται να μειώσει τα τέλει ενοικίασης της παραλίας λόγω της ταλαιπωρίας που είχαν.

Σε ερώτηση μας για της δυο οικίες που βρίσκονται στον πεζόδρομο, καθώς και για την Νοσταλγία, που έχουν υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά και μοιάζουν σαν βομβαρδισμένο τοπίο.,η απάντηση του ήταν ότι θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές το συντομότερο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου