Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Καλό ταξίδι Αγγελική στην γειτονιά των Αγγέλων

 


Η Αγγελική Φραγκούλη, μια γυναίκα δραστήρια 83 ετών,γεμάτη ζωή, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια ταξίδεψε σήμερα για τη γειτονιά των Αγγέλων,αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στις οικογένειες των δύο παιδιών της,στους συγγενείς και τους φίλους.

Αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια το χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της που τελικά την νίκησε. 

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Πέμπτη10 Ιουνίου 2021, ώρα 6.00 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η είδηση του θανάτου της στο  χωριό, πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν. Όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια γυναίκα, που μοίραζε αυθόρμητα αγάπη και χαμόγελα.

Η Αγγελική ήταν άριστη σύζυγος, μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της και στα παιδιά της, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.

Ήταν  ενάρετη, καλοσυνάτη, δοτική στους ανθρώπους, μεγάλωσε μαζί με τον αείμνηστο σύζυγο της Σιδερή τα δύο  παιδιά τους, τα σπούδασαν και ευτύχισε να καμαρώσει  εγγόνια, που της έδωσαν στην ζωή της τα παιδιά της.  Αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια το χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της.

.Ξέρουμε ότι βρίσκεσαι τώρα στην ζεστή αγκαλιά του πατέρα σου και της μητέρα σου και του αγαπημένου σου αδελφού στη γειτονιά των Αγγέλων και μας βλέπεις και χαμογελάς.

Ας είναι ατάραχος ο αιώνιος ύπνο σου και ας δίνει ο Θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς,στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου .

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών της, στα εγγόνια και στους συγγενείς Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.1 σχόλιο: