Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Έφυγε ο Γεώργιος Καλλέργης




Μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία 71 ετών ο Αρχιτέκτων Μηχανικός και Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιώργης Καλλέργης.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 22-12-2019  στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου ώρα 14.00..

Η είδηση του θανάτου του τόσο στην πόλη της Χίου,όσο και στο χωριό της μητέρας του την Καλαμωτή, πλήγωσε όσοι τον αγαπούσαν, όλους όσοι τον γνώριζαν
Ο Γιώργης Καλλέργης πάλεψε, την επάρατο νόσο έχοντας δίπλα του , την σύζυγό του Ρίτσα και τα παιδιά του Λύσανδρο, Θοδωρή και Σαντίνα, αφήνοντάς τους πολύτιμη παρακαταθήκη τη στάση ζωής του και το παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς για τον τόπο όπου έμεινε, δημιούργησε και άφησε το δικό του αποτύπωμα.
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Καλογεράκης όσο και ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης.
Σταμάτης Κάρμαντζης
Εκφράζω θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καλλέργη, ο οποίος είχε πολλά ακόμη να προσφέρει με τη δημιουργική, αγωνιστική και αποτελεσματική του δράση ως ενεργός πολίτης της τοπικής μας κοινωνίας. Η απώλειά του στερεί από το Δήμο μας έναν ικανότατο συνεργάτη και φίλο.
Ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους του.
Παύλος Καλογεράκης
Ένας πολύ αγαπητός συμπολίτης μας έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι. Ο συνετός και άξιος και έχων την ανδρός αρετή Γιώργος Καλλέργης!! Καθ΄όλα πάντοτε άριστος από μαθητής, αλλά διαπρέπων και στην επαγγελματική αριστεία, δεν υστέρησε ούτε κατά το ελάχιστο στην κοινωνική προσφορά. Το τελευταίο διάστημα με την συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο προσέφερε τις ύστατες κοινωνικές του διδαχές με τον πάντα ήπιο και τεκμηριωμένο λόγο του . Αιωνία του η μνήμη.
 Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου