Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ντροπή και κατάντια...στο ίδιο έργο θεατές του Μιχαήλ Α Ξυλοπόδη





Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος της 11-5-2019 αποτελεί πιστό αντίγραφο εκείνου της περιόδου 2015 -2016. Αμφότεροι κεκλεισμένων των θυρών!!!
Στην Ευρώπη, και όχι μόνο, ο τελικός αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου. Εδώ? Εδώ απολαμβάνουμε΄τους καρπούσ της ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ. Πρωτεργάτες πρωταγωνιστές, σ΄αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία, οι διατελέσαντες υφυπουργοί Αθλητισμού, πρώην και νυν, Κοντονής και Βασιλειάδης.Κοινό χαρακτηριστικό αμφοτέρων, μουστακοφόρει και γενειοφόρει. Δηλ. από τρίχες ...καλά πάμε.

Δυστυχώς στο μυαλό έρχεται ο τελικός της περιόδου 1968 - 1969 που μετά την παράταση παίχθηκε στα .... "ζάρια". Νικητής του "ΛΟΤΤΟ" ο ΠΑΟ. Ηττημένος ο Δαφνοστεφανομένος έφηβος. Η σύγκριση αναπόφευκτη. Τότε είχαμε Χούντα. Ρυθμιστής στα του Ποδοσφαίρου ο Χουντικός Συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Ασλανίδης σε ρόλο Γ.Γ. Αθλητισμού. Ελλάς το μεγαλείο σου.
Δια της παρούσης μου, όθεν, καλώ τους Κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους κ.κ.Ανδρέα Μιχαηλίδη και Νότη Μηταράκη να τοποθετηθούν Δημόσια, εν προκειμένω, για να γνωρίσουμε την άποψη - στάση τους στο επίκαιρο καυτό αυτό θέμα που αποσχολεί τους ποδοσφαιρόφιλους.





ΜΙΧΑΗΛ Α ΞΥΛΟΠΟΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου