Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Άγγελος Γλαβάς Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος, Κοινότητας Καλαμωτής

΄


Έχοντας  σαν μοναδικό μου όπλο την αγάπη μου για το χωριό μου, κατεβαίνω με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ στις εκλογές  της 26ης ΜΑΪΟΥ 2019, επειδή πιστεύω ότι η Καλαμωτή έχει μέλλον και πρέπει οπωσδήποτε να το πιστέψουν όλοι και να ανταποκριθούν θετικά στις νέες εξελίξεις .
Για να γίνει αυτό όμως πραγματικότητα πρέπει να μην συνεχίσουμε την πρακτική του χωρισμού των κατοίκων σε δικούς μας και μη. Γιατί η πείρα μας δίδαξε πως το χωριό μεγαλουργεί όταν οι κάτοικοι αποφασίζουν από κοινού για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Εγγυητής της αναγέννησης αυτής είναι ο χωριανός μας Κώστας Τριαντάφυλλος επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου ο οποίος μπορεί να μας εξασφαλίσει ένα νέο τρόπο ζωής ούτως ώστε θα μπορέσει να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για να βγει ο τόπος από το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό κενό που βρίσκεται τώρα,

Όλοι αυτή η προσπάθεια θα βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και σε μία αναπτυξιακή προοπτική σε βάθος χρόνου, για να γίνουν οι απαραίτητες υποδομές και κάποια έργα που τα χρειάζεται το χωριό μας.
Η διαπίστωση η δικιά μου  είναι  ότι η Καλαμωτή έχει εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια και το πρόβλημα της ερήμωσης και της εγκατάλειψης να σκιάζει το μέλλον του ιστορικού αυτού χωριού.
Μια ομάδα Καλαμωτούσων πήρε την πρωτοβουλία να κατεβάσει ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, μετά από της δημοσιεύσεις των Μαστιχοχωρούσικων Νέων .Δυστυχώς δεν δέχθηκαν την δικιά μου υποψηφιότητα και τους αφήνω στην κρίση των Καλαμωτούσων.
Στόχος μας είναι να ξαναδούμε την Καλαμωτή πραγματικό κεφαλοχώρι των Μαστιχοχώρων. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προάγουμε την ανάπτυξη δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε άνεργους νέους του χωριού μας από κοινωτικά προγράμματα, στην διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,στην προώθηση της Αθλητικής ιδέας, καθώς και στην επίλυση άλλων τοπικολαϊκών προβλημάτων, υγεία παιδεία,καθαριότητα ,ύδρευση άρδευση, ίδρυση Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, αγροτική οδοποιία, προώθηση της μεθόδου διακανονισμού τετραγώνων, για την επίλυση του οικιστικού προβλήματος της Κώμης κ.λ.π.

 Το πιστεύω μας είναι

Πως για κάθε θέμα που αφορά την Κοινότητα, τον πρώτο  και καθοριστικό λόγο
θα έχουν οι Καλαμωτούσαινες και οι Καλαμωτούσοι .
Η αγωνιστικότητα, η γνώση, η αγάπη για το χωριό μας, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια καλύτερη Καλαμωτή.

Οσοι πιστεύετε σε μας και έχετε το ίδιο όραμα.......
Δώστε την δυνατότητα με την ψήφο σας να τα πραγματοποιήσουμε.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΛΑΒΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου