Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών αιμοδοτών, του Ψυχαγωγικού και Κοινωνικού Συλλόγου Καλαμωτής, στο Πασαλιμάνι στα Μεστά





Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθές Σάββατο  βράδυ στο κέντρο Παπαμιχαλάκη στο Πασαλιμάνι στα Μεστά , από τον Ψυχαγωγικό και Κοινωνικό Σύλλογο Καλαμωτής για να τιμήσει τους Εθελοντές αιμοδότες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Κοσσένας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους τον καθένα ξεχωριστά και τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.


Η εθελοντική αιμοδοσία είναι,η πιο καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Είναι η καταξίωση της ανιδιοτέλειας, μιας πράξης που χάρη την σημαντική συμβολή όλων, σώζονται ανθρώπινες ζωές.

Τήν εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τ.Βουλευτής Χίου,υποψήφιος Δήμαρχος Χίου και εθελοντής αιμοδότης του Συλλόγου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, η Προϊσταμένη του κέντρου αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου, Άννα Σωτηρίου,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής κ. Νικόλαος Γαλάτουλας, ο Δασάρχης Χίου κ.Κωνσταντίνος Μπέλλας και ο τ. Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής κ. Ιωάννης Ράγκος.

                                  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου