Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Το «Αργέντικον», το μοναδικό στολίδι για τον κάμπο τη Χίου, φωτίσθηκε με χιλιάδες λαμπάκια



.Σε μία ξεχωριστή από όλες τις απόψεις τελετή, ο Λουκάς και η Κυριακή Κτιστάκη, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο ιστορικό αρχοντικό κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και επευφημίες τη στιγμή που τα χιλιάδες λαμπιόνια και τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό του Κάμπου.Φως στις καρδιές των Χιωτών και όχι μόνο σκόρπισε για μία ακόμη χρονιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αργέντικου, που το βράδυ του Σαββάτου φωταγωγήθηκε με 30.000 λαμπιόνια ενώ το υπόλοιπο ιστορικό αρχοντικό της περιοχής του Κάμπου στολίστηκε με πάνω από 150.000 λαμπάκια. 
Το "παρών" στην τελετή έδωσαν οι αρχές του τόπου καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι της οικογένειας Κτιστάκη. Ακολούθησε μικρή δεξίωση από τον οικοδεσπότη, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξενάκης ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς,ο τ.Βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος,η Πρόεδρος Πρωτοδικών Μ. Τομπάζη, η Εισαγγελέας Σπ. Σταυράτη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Κεβόπουλος, η Λιμενάρχης Ειρ. Αργύρη. Ξεχωριστή και ευχάριστη για όλους ήταν η παρουσία του υποστράτηγου Θεμιστοκλή Γρυμπίρη, πρώην Στρατιωτικού Διοικητή Χίου.

Το Κτήμα θα είναι ανοιχτό καθημερινά έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019, από τις 6.00 έως τις 9.30 μ.μ. (εκτός την 25η Δεκεμβρίου 2018 και την 1η Ιανουαρίου 2019). Ο Άγιος Βασίλης πιστός στο ραντεβού του, θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους από τις 20 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, από τις 6.30 έως τις 9.00 μ.μ. Πηγή Πολίτης- Αλήθεια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου