Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Χίου






Στην ανακοίνωση του νέου σχήματος των αντιδημάρχων προχώρησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.
Ποιοι μένουν στη θέση τους
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στη θέση του μένει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μπελέγρης, ο αντιδήμαρχος Νότιας Χίου Ανδρέας Βεργίτσης, ο αντιδήμαρχος Βόρειας ΧίουΜατθαίος Φαφαλιός ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και καθήκοντα αντιδημάρχου Ομηρούπολης και τέλος ο αντιδήμαρχο Γιώργος Παπαδόπουλος που παραμένει αντιδήμαρχος Πρόνοιας και καταστημάτων χωρίς τα καθήκοντα της παιδείας. 
Ποιοι αλλάζουν χαρτοφυλάκιο
Σε αναβαθμισμένο ρόλο όπως αναμένονταν βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ Απόστολος Τζιώτης ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο Στρατής Γδύσηςπαραμένει αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και προστίθεται τον τίτλο του και ο προγραμματισμός. Αμετακίνητος παραμένει και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής που από αντιδήμαρχος καθημερινότητας αναλαμβάνει τη νεοσύστατη αντιδημαρχεία Περιουσίας με παράλληλα καθήκοντα για ζητήματα προσφυγικού και ηλεκτροφωτισμού.
Ο νέος αντιδήμαρχος
Η μοναδική αλλαγή με νέο πρόσωπο στο σχήμα των αντιδημάρχων είναι αυτή του συμβούλουΝίκου Καρασούλη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Κεντρικής Χίου και υπευθύνου για την περιοχή των Καμποχώρων και του Αγίου Μηνά.
Ποιοι Καρατομήθηκαν
Από το νέο δημοτικό σχήμα απουσιάζουν οι δύο κυρίες της πλειοψηφούσας παράταξης Εύη Καλκούνη και Βιβή Ποταμούση, ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτρης Καράλης και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπελέγρης.
Τα ονόματα στα Νομικά Πρόσωπα
Ομήρειο: Ηλίας Σμυρνιούδης, ΔΕΥΑΧ: Παντελής Νεαμονίτης, Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αλέξης Καρίβαλης, Σχολικές επιτροπές Αλέκος Αντωνίου.

Νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Γιάννης Γεωργιάδης. 
Πηγή.Politischios gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου