Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Θύελλα Χαλκειούς - Α.Ε.Καλαμωτής 0 - 2




Η ομάδα της Καλαμωτής συνεχίζοντας της επιτυχίες στο πρωτάθλημα , νίκησε σήμερα το απόγευμα εκτός έδρας, στο γήπεδο των Θυμιανών την Θύελλα Χαλκειούς με σκορ 0 - 2 και πηγαίνει σε μια εβδομάδα στον τελικό Κυπέλλου με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία.

Με αυτή την σημαντική νίκη η ομάδα της Καλαμωτής διατηρήθηκε στην 4η θέση που δίνει το εισητήριο για τα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Στο Α΄ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν είχαν δημιουργήσει ευκαιρίες για γκόλ, με την Καλαμωτή να έχει ελαφρώς την υπεροχή και να λήξει 0 - 0.

Στο Β΄ημίχρονο η Καλαμωτή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να το κερδίσει. Η κίνηση του προπονητή Γ. Κακούσιου στο 65΄ να κάνει αλλαγή και να μπεί ο Κανάριος, ο οποίος με την πρώτη επαφή με την μπάλλα μετά από σέντρα του Κάμπουρα έκανε το 0 - 1. Η Θύελλα προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα η δεύτερη κίνηση του Γ. Κακούσιου να κάνει προηγουμένως την δεύτερη αλλαγή έβαλε τον Μάμμα, ο οποίος σε μια αντεπίθεση έκανε το 0 - 2 με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Ρενάτο. Πρίν το τέλος του αγώνα ο Γ.Κακούσιος έκανε και την τρίτη αλλαγή, μπήκε ο Ηλίας Σαραντινούδης..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ








Ηλίας Σαραντινούδης - Νίκος Κανάριος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου