Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Καλό ταξίδι Στέλλα, στη γειτονιά των Αγγέλων



Έφυγε σε ηλικία 58 ετών η Στυλιανή Κατσαμπα του Κων/νου, το γένος Λουκά.
Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου στη Χίο και την συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συγγενείς, φίλοι της οικογένειας, πολλοί Καλαμωτούσοι της Χίου και από το χωριό, που προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής της.
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της , τα παιδιά της που προσπαθούσαν να αντλήσουν δύναμη από τα λόγια συμπαράστασης του κόσμου.
Η Στέλλα ήταν Νεοκαλαμωτούσαινα, πριν χρόνια είχε αγοράσει σπίτι στο χωριό.
Η παραμονή της στο χωριό σηματοδότησε τον ακέραιο χαρακτήρα της και η κοινωνία της Καλαμωτής θα θυμάτα για πάντα, την χαμογελαστή κοπέλλα που ήταν γεμάτη ενέργεια, με μια καλλιέργεια ψυχής σπάνια στις μέρες μας.
Προσωπικά δεν θα ξεχάσω την βοήθεια της σε όλες της εκδηλώσεις του Προοδευτικού Ομίλου.
Ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, που πρόσφερε απλόχερα σε όλους την βοήθεια της, σε όποιον την ζητούσε.
Η Στέλλα ήταν εξαιρετική σύζυγος, μια καταπληκτική μητέρα, που  οι Καλαμωτούσοι θα θυμούνται για πάντα.

Είχε πρόβλημα υγείας, σοβαρό,η Στέλλα. Το αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, με καρτερία.Συνέχισε να σκορπά δίπλα της χαμόγελα. Η μάχη με την επάρατο, είναι πάντα άνιση. Ο Θεός την ήθελε κοντά του. Θα την θυμόμαστε πάντοτε με πολλή αγάπη. Η μνήμη της στην σκέψη μας θα είναι ζωντανή.
Στον σύζυγο της, στα παιδιά της, στην εγγονή της, στα αδέλφια της και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ο ύπνος της ας είναι ελαφρός και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου