Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ζητούνται Αεροσυνοδοί στην RyanairΠεριγραφή Θέσης


Αν σου αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους και μπορείς να συνεισφέρεις στην άριστη εξυπηρέτησή τους, τότε αυτή η δουλειά είναι η ιδανικότερη για εσένα!

Σου αρέσουν η περιπέτεια και τα ταξίδια; Γίνε και εσύ αεροσυνοδός σήμερα και κάνε την Ευρώπη το επόμενο παιχνίδι σου.

Η Crewlink είναι το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair, της Νο1 χαμηλού κόστους Αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.

Παροχές

Από την πρώτη ημέρα, οι Αεροσυνοδοί της Ryanair, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου στη Ρώμη, σκι στην Αυστρία, την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Παρίσι ή να συμμετέχεις σε ένα πάρτυ στην Πράγα, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη θέση για εσένα. Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της βάσης σου και να ζήσεις σε διαφορετική πόλη σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας της Ryanair.

Ευκαιρίες Καριέρας

Η Ryanair είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία και δεν σταματά να αναπτύσσεται. Το εντυπωσιακό πλάνο ανάπτυξής της, σου δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθείς επαγγελματικά ακόμα πιο γρήγορα. Η οποιαδήποτε προαγωγή, σου προσφέρει ακόμη περισσότερες παροχές.

Αν σε ενδιαφέρει να απολαμβάνεις και εσύ αυτές τις παροχές, κάνε την αίτησή σου σήμερα για να παρευρεθείς σε μία από τις Ημερίδες που διοργανώνουμε στην Ελλάδα, στο ακόλουθο link: 

http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα. via

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου