Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή, του Γυμνασίου Καλαμωτής, στον καπ. Λουκά Κτιστάκη.


Αξιότιμε κύριε Λουκά Κτιστάκη,

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των καθηγητών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Καλαμωτής εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση και έμπρακτη ανταπόκρισή σας σε σχετικό αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του σχολείου μας για την επισκευή και τον ευπρεπισμό  εγκαταστάσεών του.
Για άλλη μια φορά με τη χορηγία σας συμβάλλετε στη βελτίωση των συνθηκών της εκπαίδευσης και της παραμονής των μαθητών μας στο σχολείο μας, καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις δεν επαρκούν πλέον για να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες της ποιοτικής λειτουργίας του.
Έτσι, η άμεση και θετική ανταπόκριση σας στο αίτημά μας, αφενός μαρτυρεί την αγάπη σας για τον τόπο μας και το μέλλον του, τα παιδιά μας  και αφετέρου καταδεικνύει στην τοπική κοινωνία ότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες, υπάρχει απόθεμα κοινωνικής ευαισθησίας που επιτρέπει στους μαθητές των Μαστιχοχωρίων να διεκδικούν ίσες ευκαιρίες στη γνώση και δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον τους ως άξιων και ικανών πολιτών του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας στο σχολείο μας και γενικά στην τοπική κοινωνία με την ίδια προθυμία και διάθεση προσφοράς.
Ο Διευθυντής
του Γυμνασίου Καλαμωτής
                                                                                                                    
                                                                                                                    Νικόλαος  Κουφούδης
                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου