Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μετά από 40 χρόνια έκλεισε το ΄- GUS CHALET - στο Άκρον, Οχάϊο,γράφει το περιοδικό - estiator -



Μετά από 40 χρόνια το περίφημο εστιατόριο - GUS CHALET- στο Άκρον, Οχάϊο,έκλεισε οριστικά.Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου,εξομολογήθηκε, ο ιδιοκτήτης του, Χιώτης και Καλαμωτούσης, Κώστας Κανάριος.Είχε κατορθώσει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα- upsale - restaurant,- μια πολύ πετυχημένη επιχείρηση,που με τον καιρό έγινετο κέντρο συνάντησης των πολιτικών προσωπικοτήτων της περιοχής.
Ητοπική εφημερίδα -  Beacon Journal - έγραψε πολύ κολακευτικά λόγια για τον κ. Κανάριο και το εστιατόριο του, σημειώνοντας ότι συνολικά έχει 58 χρόνια στο ενεργητικό του σαν εστιάτορας.
Η δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη όταν έγινε γνωστό το κλείσημο του εστιατορίου, αναφέρθηκε στο πόσο ο Κώστας περιποιόταν πρωσωπικά τους πελάτες του.Πήγαινε σε όλα τα τραπέζια για να βεβαιωθεί ότι οι πελάτες ήταν ευχαριστημένοι. Θυμόταν ονόματα και πρόσωπα και πολλές φορές γνώριζε τι φαγητό προτιμούσαν.
Ο κ. Κανάριος , συμμαθητής του εκδότη μας PETER S. MAKRIAS, στο ξακουστό Γυμνάσιο της Χίου,ήρθε στην Αμερική την δεκαετία του 1950.Μιλώντας στην δημοσιογράφο ανέφερε ότι μερικοί πελάτες του έκλαψαν ότι κλείνει το εστιατόριο του και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες τοτ προς αυτούς, τους οποίους αγαπά.Ευχαρίστησε επίσης την σύζυγο του Αλίκη που του παραστάθηκε όλα τα χρόνια.Από καιρό η οικογένεια του του συνιστούσε να κλείσει το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν συνεχώς πολλές φορές από τις 7 το πρωϊ  μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.
Αλλά τελικά αποφάσισε την αποστρατεία όταν έπεσε προ μηνών και έσπασε το δεξί του χέρι.
Και μιά ....αποκάλυψη.Τώρα ο Κώστας, παρέα με τον συνεργάτη του περιοδικού μας Στέλιο Σχουρσίδη τα.... κουτσοπίνουν συχνά με χταποδάκι στην σχάρα στην μαγευτική παραλία της Κώμης, στη Χίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου