Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στη Συκιάδα.

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Συκιάδας.
Λεωφορείο κατευθυνόμενο από Καρδάμυλα προς Χίο, φτάνοντας στην περιοχή της Συκιάδας και συγκεκριμένα στα 500μ. μετά τη διασταύρωση, παρέκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, αναποδογύρισε και στη συνέχεια κατρακύλησε από ύψος περίπου 15μ.
Το λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από πολλούς τραυματίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί δύο νεκροί.
Ωστόσο υπάρχει ο φόβος ο αριθμός των νεκρών να είναι μεγαλύτερος, δεδομένου ότι το λεωφορείο είναι καμένο εντελώς, ενώ μέσα σε αυτό φέρονται να υπάρχουν εγκλωβισμένοι.
Στο σημείο επιχειρεί όλη η δύναμη της Π.Υ. Χίου, ενώ έσπευσαν και ασθενοφόρα.
09.30: Πάνω από 10 υπολογίζονται μέχρι στιγμής οι τραυματίες.
09.40: Κλήθηκε γερανός προκειμένου να σηκώσει το λεωφορείο για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτω από αυτό.
09.42: Τρεις οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα.
09.53: Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο οδηγούσε ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ο Παναγιώτης Κουκούτσης.
10.01: To ένα άτομο από τα τρία που σκοτώθηκαν είναι γυναίκα
10.15: Οι πρώτες διασώσεις τραυματιών φημολογείται ότι έγιναν από εργάτες παρακείμενου εργοταξίου και περαστικούς που αντιλήφθησαν το συμβάν και έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν όσους μπορούν. 
10.33: Δύο τελικά είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής. Ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο, ενώ 9 είναι συνολικά οι τραυματίες. 
10.43: Πριν λίγα λεπτά ξεψύχησε μια γυναίκα στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο,  όπου και μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο. Συνολικά λοιπόν οι νεκροί είναι 3.
10.47: Από στιγμή σε στιγμή θα μπουν στο χειρουργείο δύο τραυματίες, ενώ 13 είναι συνολικά τα άτομα που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.
11.24: Αυτή τη στιγμή γερανός επιχειρεί να σηκώσει το λεωφορείο, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν εγκλωβιστεί άτομα κάτω από αυτό.
πηγή kounoupi gr.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου