Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η Αναμέτρηση

Στο αγωνιστικό κομμάτι της Κυριακάτικης αναμέτρησης και οι δυο ομάδες κατέβηκαν για τη νίκη. Περισσότερο πλεονέκτημα είχε η ομάδα της Καλαμωτής στην τελική βαθμολογία. Εάν νικούσε στον άλλο αγώνα που γινόταν την ίδια ώρα στο Δημοτικό Στάδιο της Χίου η ομάδα του Ηρακλή Θυμιανών θα κατακτούσαν αυτοί το πρωτάθλημα, αλλα τελικά έχασε από την ομάδα του Ομήρου Καλλλιμασιάς 3-2 στέλνοντας τους Καλαμωτούσους στα ουράνια.

Στο παιχνίδι η ψυχή και το πάθος επικράτησαν απο την τεχνική των ποδοσφαιριστών και αυτό φαινόταν καθαρά με γυμνό μάτι μέσα στο γήπεδο. Το Α' ημίχρονο έστειλε στα αποδυτήρια και της δυο ομάδες ισόπαλες 0-0. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με την Καλαμωτή να πετυχαίνει γκολ και ο διαιτητής σωστά να το ακυρώνει ως οφ σαϊντ. Η αποβολή δέκα λεπτά πριν την λήξη σε παίκτη της Μικρασιατικής πείσμωσε τους υπόλοιπους παίκτες με αποτέλεσμα να χάσουν δυο κλασικές ευκαιρίες. Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας της Καλαμωτής Ορφανούδης που με δυο φανταστικές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Με το τελευταίο σφύριγμα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμωτής έγιναν ενα κουβάρι και αποθεώθηκαν απο τον κόσμο.

Η διαιτησία σε ένα τέτοιο κρίσιμο αγώνα στάθηκε στο ύψος της. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Μαχαίρας ήταν άψογος. Σωστή η αποβολή και δικαιολογημένες οι κάρτες που χρειάστηκε να δείξει. Με ορθές υποδείξεις οι δυο συνεργάτες του, Τσαπάρας και Φραγκογιάννης.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
        
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΞΥΔΑΣ
ΓΙΑΤΖΙΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ, ΜΟΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΙΑΤΖΙΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΚΟΖΑΪ ΑNΤΙ, ΚΑΪΜΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΡΕΝΑΤΟ ΤΟΤΡΙ, ΛΙΤΣΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΟΥΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΝΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΙΑΚΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΟΔOΣΙΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΑΚΗΣ, ΣΦΗΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΕΤΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΜΑΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΟΥΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓΩΝ.
ΓΚΟΛ
7
ΚΑΛΑΜΩΤΗ
3
1-0
6
ΟΜΗΡΟΣ
3
4-3
5
ΗΡΑΚΛΗΣ
3
3-3
4
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
3
0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου