Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πιο Κοντά στο Όνειρο - Καλαμωτή - Ηρακλής 0-0



Χάθηκε η ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Χίου η Καλαμωτή από την 2η αγωνιστική των μπαράζ και περιμένει τον τελευταίο αγώνα την επόμενη Κυριακή με την Μικρασιατική για να κάνει το όνειρο πολλών ετών πραγματικότητα για πρώτη φορά στην ιστορία της εάν νικήσει.

Την Κυριακή 16-5-10 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Χίου διεξήχθη ο αγώνας Καλαμωτή- Ηρακλής που έληξε ισόπαλος 0-0.Και με τις δυο ομάδες να κοιτάνε κυρίως τα νώτα τους, δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Καιμάκης της Καλαμωτής, με ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλή ήταν πιο πιεστική επιζητώντας το γκολ αλλά η Καλαμωτή ψύχραιμη κράτησε το αποτέλεσμα.

Στον άλλο αγώνα που έγινε στο Γήπεδο των Νενήτων ο Όμηρος νίκησε την Μικρασιατική 1-0 και όλα δείχνουν οτι στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο φετινός τίτλος και ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ' εθνική κατηγορία.


                                             ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΛΑΜΩΤΗ
1-0
6
2. ΗΡΑΚΛΗΣ
1-0
5
3. ΟΜΗΡΟΣ
1-1
3
4. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
0-2
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου