Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ανοίγει ο δρόμος για διοικητική ενίσχυση της Καλαμωτής


Ποιος αντέχει τον τίτλο του πρωταθλητή; Είναι το βασικό ερώτημα που συνοδεύει τη φιλοδοξία των ομάδων που ρίχνονται στη μάχη των play off της Α’ Τοπικής Κατηγορίας. Το ερώτημα της επόμενης μέρας, όμως, ειδικά με το δεδομένο της πιθανής συμμετοχής της πρωταθλήτριας Χίου σε πανίσχυρο Όμιλο της Αθήνας, κάνει τις διεκδικήτριες – και για να ακριβολογούμε τις διοικήσεις του – να απεύχονται... την τιμή. Πολύ απλά γιατί η πράξη έχει αποδείξει ότι η τιμή  για τη συνέχεια προκαλεί ίλιγγο.



 Στην Καλαμωτή έχουν αρχίσει να μαγειρεύουν πριν πεινάσουν. Πρόσωπα που συμπαθούν την ομάδα, με τις ευλογίες της διοίκησης, έχουν αρχίσει να βολιδοσκοπούν το ενδιαφέρον Καλαμωτούσων με οικονομική επιφάνεια και δεδηλωμένη την τρέλα για το χωριό τους. Γιατί εδώ που τα λέμε, μόνο τρέλα μπορεί να θεωρηθεί στις μέρες μας η δαπάνη ενός αξιοσέβαστου ποσού για τα έξοδα συντήρησης μιας επαρχιακής ομάδας, χωρίς σοβαρές πιθανότητες ευπρόσωπης παρουσίας. 


Κάποιες πρώτες κρούσεις αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, αφού ο τοπικός σύμβουλος Καλαμωτής, Άγγελος Γλαβάς, «ψήνεται» ήδη να ενδώσει για τη συμμετοχή τουστο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «πάσα» επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον στήριξης της ομάδας, υπό προϋποθέσεις, αφού σωστά παραδέχεται ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί σαν κομήτης στο δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου, χωρίς να τον γνωρίζει. «Αν με το καλό η Καλαμωτή αναδειχθεί πρωταθλήτρια και κληθεί να εκπροσωπήσει όλο το νομό στη Δ’ Εθνική, είναι καθήκον όλων των Καλαμωτούσων που αγαπούν το χωριό τους να τη στηρίξουν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν είμαι αρνητικός για τη συμμετοχή σε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα βρει τον τρόπο να εξισορροπεί ανάμεσα σε συμβούλους που έχουν την άνεση να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και πρόσωπα που θα γνωρίζουν καλά από ποδόσφαιρο, ευρύτερα, όχι μόνο στη Χίο»,αναφέρει ο Αγ. Γλαβάς, στρώνοντας με τη δήλωσή του αυτή το δρόμο να ξεκινήσει,έστω και πρόωρα, η αναζήτηση ισχυρής διοίκησης και μετριάζοντας το βάρος της σημερινής ενόψει των κρίσιμων αγώνων των play off. 




ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου