Τρίτη 22 Ιουλίου 2025

Eορτάστηκε και φέτος η μνήμη της Χιοπολίτιδος Αγίας Μαρκέλλας στην Κώμη




Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η μνήμη της Χιοπολίτιδος Αγίας Μαρκέλλας στην Κώμη. Παρουσία πολλών πιστών την Δευτέρα παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός, από τον πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Γαλατουλα.

Η γαλήνια ατμόσφαιρα της θάλασσας, το κατανυκτικό της θείας Λειτουργίας, βοήθησαν ώστε οι συγχωριανοί μας που πήγαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη της Αγίας Μαρκέλλας, να αισθανθούν όλοι τη χάρη της.

Σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου 2025 ημέρα της εορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, προς τιμήν της Αγίας Μαρκέλλας ιερουργούντος από τον πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Γαλατουλα .

Για μια ακόμα χρονιά ήλθε από την Αγγλία ο Ηγούμενος της εκκλησίας Στέλιος Καλαμωτούσης καί παρέστη  στην θεία λειτουργία. 

Μετά τη Θεία Λειτουργία οι Ηγούμενοι πρόσφεραν διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας." Φεύγοντας οι προσκυνητές ευχήθηκαν στους ηγούμενους να είναι γεροί και του χρόνου να ξαναζήσουν την εορτή της Αγίας Μαρκέλλας.


                                    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου