ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Μία σημαντική πρωτοβουλία του συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής μαζί με το Γυμνάσιο Καλαμωτής και την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χίου, που θα παρουσιάσουν οι καρδιολόγοι, Σοφία Μπουλούκου και η Αγγελική Παρασκευά, την εκμάθηση την καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και την χρήση φορητού απινιδωτή,στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Καλαμωτής, την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025 στις 12.00 η ώρα.
Στόχο έχει η εξοικείωση με τον απινιδωτή και την καρδιολογική αναζωογόνηση, τόσο στην μαθητική κοινότητα, όσο και των περισσότερων κατοίκων της Καλαμωτής καθώς και της ευρύτερης περιοχής των Μαστιχοχωρίων, που απευθύνεται η πρόσκληση.
Ένας εξωτερικός α. απινιδωτής μπορεί να αποδεχθεί σωτήριος για ένα άνθρωπο στα πρώτα 3 κρίσιμα λεπτά για τη ζωή του μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο
Μαζί, μπορούμε να σώσουμε ζωές!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου