Σε ηλικία 96 ετών έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Αγγερού Μιχαλάκη του Ισιδώρου από την Καλαμωτή το γένος Βαρλά.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή 7 -3 -2025, ώρα 3.00 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλαμωτής, και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.
Η είδηση του θανάτου της , πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν. Όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια γυναίκα, που μοίραζε αυθόρμητα αγάπη και χαμόγελα.
Ευτύχισε να καμαρώσει εγγόνια, και δισέγγονα, που της έδωσαν στην ζωή της τα παιδιά της.
Ευτύχισε να καμαρώσει εγγόνια, και δισέγγονα, που της έδωσαν στην ζωή της τα παιδιά της.
Η Αγγερού ήταν άριστη σύζυγος, μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της και στα παιδιά της, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.
Γεννημένη το 1929 έζησε στα δύσκολα χρόνια.πολέμου,κατοχής και πείνας,Παντρεύτηκε τον Ισίδωρο Μιχαλάκη και απέκτησαν δύο παιδιά την Κική Μιχαλάκη-Λύτρα και την Ιωάννα Μιχαλάκη -Σουρέλα,από τα οποία καμάρωσε εγγόνια και δισέγγονα.
Ήταν αρκετά εργατική,πάντα μαζί με τον άνδρα της στην βιοπάλη την αγροτική, την επαγγελματική,{ ακούραστη μαγείρισσα την αξέχαστη ταβέρνα τους = του Ψύλου =} και στην ξενιτιά, στον μακρινό Καναδά μαζί, για μια καλύτερη τύχη.Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.
Στα παιδιά της, στα εγγόνια της, στα δισέγγονα, και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ο ύπνος της ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.
Ο ύπνος της ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου