Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Μεγάλη επιτυχία είχε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμωτή.




 Πολλοί εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής και έδωσαν αίμα για τους συνανθρώπους μας την Κυριακή 6η Δεκεμβρίου  2020 από το πρωί έως αργά το μεσημέρι και παρά την πανδημία του κορονοιού η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από  τα βάθη της καρδιάς  τους όλους αυτούς που προσήλθαν να δώσουν αίμα.

Επίσης ευχαριστούν  την ομάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου που  καθημερινά εργάζονται  . ώστε να υπάρχει επάρκεια αίματος. Ιδιαιτέρως την ιατρό Ανταράκη Δέσποινα την ακούραστη Προϊσταμένη κ. Άννα Σωτηρίου, όπως και την νοσηλεύτρια κ. Έφη Κόντου ως υπεύθυνες του έργου της αιμοδοσίας, που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο έργο αυτό και εξυπηρέτησαν τους προσερχόμενους δίδοντάς τους ιατρικές συμβουλές

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ονομαστικός.τους αιμοδότες της 6-12-2020

Ανάμεσά τους και ο Καλαμωτούσης τ βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Σαραντινούδης οι οποίοι επαίνεσαν την προθυμία και την έμπρακτη αγάπη των εθελοντών αιμοδοτών και συνεχάρησαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αντώνη Κοσσένα για την πρωτοβουλία του.

Γιαγκουδάκης Κυριάκος-Βιτέλας-  Φιλόδωρος του Μιχαήλ-Καζά Βεργίτση του Ισιδώρου- Μαϊστρος Κων.του Μιχαήλ-Γλαβάς Γεώργιος του Νικ.-Μισαηλίδης Μιχαήλ του Γεωρ.-Μελλησινού Μαρία του Αντωνίου-Μελλησινού Κυυριακή του Αντωνίου-Ταναϊνης Κωνσταντίνος του Νικολάου- Ταναϊνη Λύκου Κυριακή του Κων-  Χαλιάς Γεεώργιος του Νικ0..-Γαλλάτουλας.Νικόλαος του Ξεν.-Πειραντάκος  Γεώργιος του Νικ.Μυλωνάς Παναγιώτης-Μονιάρου Αγγελική του Γεωργίου-Σαραντινός  Ευάγγελος του Γεωργίου-Τσιμπινός Μιχαήλ-Γκέλη Κυριακή- Γλαβάς Παναγιώτης του Σταματίου-Βεργίτση Κυριακή του Ανδρέα-Κλαδιάς Τηλέμαχος του Γεωργίου-Μονέζης Γεώργιος του Χρήστου- Μονέζης Νικόλαος του Χρήστου- Νεοχωρούσης Κυριάκος-Σαραντινίδης Περίανδρος του Μιλτιάδη-Παππά Νίκη -Στυλ.του Βασιλείου-Σαραντινίδη Αγγελική του Περίανδρου-Βιτέλας Κων.τοτου Χρήστουυ Νικ.-Λάρδας Γεώργιος του Στεφάνου-- Λάρδα Χριστίνα του Στεφάνου Μαυροματίδης Ιάκωβος-Ρέππας Γεώργιος του Ιωαν-.Λάρδας Γεώργιος του Ηρακλή- Φουστάνας Γρηγόριος του Γεωργίου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου