Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη στο Τάγμα Μηχανικού στα Αρμόλια από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Χίου



Σήμερα  Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019,μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου,  επισκέφθηκαν το Τάγμα Μηχανικού στο Στρατόπεδο ΓΙΑΚΟΥΜΗ στα Αρμόλια. 
 Τους υποδέχθηκαν ο  Διοικητής του Τάγματος Αντ/χης Θάνος Ιώάννης και ο Υποδιοικητής Καραγιανόπουλος Αντώνιος. Στη  συνέχεια ο Διοικητής ευχαρίστησε και  ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για την ιστορία του Στρατοπέδου και  τους ξενάγησε σε χώρους του Στρατοπέδου.
Παρόν στην επίσκεψη ήταν και ο Ταξίαρχος Παπασταθόπουλος Σταύρος,ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την σημερινή  επίσκεψη τους
Για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών. Χίου αποτελεί χαρά και τιμή και κυρίως σημαντικό και ξεχωριστό καθήκον η επίσκεψη σε Στρατόπεδα του Νησιού μας.
Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται όσο γίνεται πιο συχνά. Εκφράζεται η βαθύτατη πίστη στην ιερή αποστολή που επιτελούν για την ασφάλεια και την ειρήνη και μεταφέρονται οι ευχαριστίες και η αγάπη και η συμπαράσταση όλων των μελών του Συνδέσμου αλλά και της τοπικής κοινωνίας μας.
Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση με εξαιρετικά εδέσματα και αναψυκτικά και έγινε η επίδοση της τιμημένης μας σημαίας   στο Διοικητή του Τάγματος, ο  οποίος ανταπέδωσε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου.
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν  τα μέλη του Συλλόγου .
ΜΑΙΣTΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΤΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, - ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ- ΣΤΑΜΟΥΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  - ΚΑΝΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου