Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ερασιτέχνης - Α.Ε.Καλαμωτής 0 - 6

ΦΑΦΑΛΕΙΟ   ΓΗΠΕΔΟ

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Χίου, πέτυχε σήμερα το μεσημέρι η Καλαμωτή , αφού επικράτησε της ομάδας του Ερασιτέχνη με 0-6 στο Φαφάλειο Στάδιο Βροντάδου.
Ηλίας Σαραντινούδης,πέτυχε το δεύτερο γκόλ του αγώνα

Η Καλαμωτή μπήκε όπως πάντα δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Έτσι με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα ο Κωνσταντίνος Σφήκας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έγραψε το 0-1..Στο 14' ο Ηλίας Σαραντινούδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2 , ενώ και πάλι ο Κωνσταντίνος Σφήκας με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα έγραψε το 0-3 που ήτανε και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμωτή συνέχισε να πιέζει , ενώ ο προπονητής Χρήστος Σέργης πέρασε στο παιχνίδι τον 14χρονο Αντώνη Γκοτζαι και τον επίσης 14χρόνο τερματοφύλακα Νικόλαο Περαντάκο.Στο 50' ο Αιμίλιο Οσμεναι με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-4. Στο 57' ο Βαγγέλης Βλάχος έπειτα από ωραία κάθετη πασά του Κωνσταντίνου Σφήκα έγραψε το 0-5 . Στο 65' ο Αιμίλιος Οσμεναι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του Ερασιτέχνη ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο 14χρόνος Αντωνης Γκοτζάι ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-6 έπειτα από σέντρα του Μιχάλη Ορφανουδη.

Στο 45' ο Γιώργος Λάρδας πήρε την θέση του Λορεν Γκοτζαι. Στο 60' ο Αντώνης Οσμεναι πήρε την θέση του Νίκου Κανάριου. Στο 70' ο Παναγιώτης Ψωμάς πήρε την θέση του Αιμίλιου Οσμεναι και στο 72' ο Νικόλαος Περαντάκος πήρε την θέση του Γιάννη Γιατζιζογλου.

Η εντεκάδα της Καλαμωτής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου