Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ψήφισμα του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής για τον θάνατο της Επιτίμου Προέδρου του κ. Βαρλά-Γαλάτουλα Αργυρώς



ΨΗΦΙΣΜΑ
 
 
Στην Καλαμωτή, σήμερα 26 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 μ.μ. συνήλθαν εκτάκτως τα μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, στα γραφεία του Συλλόγου λόγω της αναγγελίας του θλιβερού γεγονότος του θανάτου της αξιότιμης κ. Βαρλά- Γαλάτουλα Αργυρώς, και το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφασίζει:
 
1. Να παρακολουθήσει σύσσωμο την επικήδεια εκφορά της.
 
2. Να διατεθεί αντί στεφάνου στη μνήμη της, το ποσό των 50,00 ευρώ στο Γυμνάσιο Καλαμωτής, το ποσό των 50,00 ευρώ στο Λύκειο Καλαμωτής και το ποσό των 50,00 ευρώ επίσης, στο Δημοτικό Σχολείο Καλαμωτής.
 
3. Τη σύνταξη του παρόντος ψηφίσματος, την εκφώνησή του εκ μέρους του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής στην τελετή της κηδείας της, τη δημοσίευση αυτού στον τοπικό Τύπο και την επίδοσή του στην οικογένειά της.
 
Η εκλιπούσα ήταν εκπαιδευτικός, καθηγήτρια φιλόλογος, και μετέδωσε με ζήλο και ειλικρινή αγάπη τις πολύτιμες γνώσεις της στους μαθητές της, διευρύνοντας τους πνευματικούς τους ορίζοντες και καλλιεργώντας τους ψυχικά. Άτομο δραστήριο και γεμάτο από την επιθυμία να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στον τόπο της, διετέλεσε επί δύο τετραετίες Δήμαρχος Μαστιχοχωρίων, εκπονώντας έργο πολύτιμο. Και η προσφορά της, όμως, στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου είναι ανεκτίμητη. Ως πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής αγωνίστηκε για τη διατήρηση της παράδοσης, την αναβίωση τοπικών εθίμων και γενικά οποιουδήποτε στοιχείου σχετικού με τις ρίζες μας και τον πολιτισμό μας.
 
Ένας άνθρωπος του Πνεύματος, της Πολιτικής, του Πολιτισμού, ένας πραγματικά ωραίος και ξεχωριστός άνθρωπος, η Αργυρώ- Βαρλά Γαλάτουλα, έφυγε από κοντά μας. Το έργο όμως που αφήνει πίσω της θα μας τη θυμίζει πάντα.

Καλό σου ταξίδι από όλους μας, κυρία Ρούλα.
Ας Είναι αιωνία η μνήμη σου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΦΗΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΛΥΤΡΑ ΙΣΙΔΩΡΑ
 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,
ΚΑΛΟΥΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 
Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
 
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΒΙΤΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου