Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Αθλητική Ένωση Καλαμωτής - Ερασιτέχνης 3-0

 
Το Σάββατο το μεσημέρι στο Ισιδωρίδειον στάδιο Καλαμωτής, η ομάδα της Καλαμωτής έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Χίου, με την ομάδα του Ερασιτέχνη και επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0.

Η Καλαμωτή που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων έκλεισε στα καρέ της την ομάδα του Ερασιτέχνη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τον Αιμίλιο Οσμενάι, τον Κωνσταντίνο Σφήκα και τον Λορεν Γκοτζάι.

Το σκορ άνοιξε στο 27' ο Λορεν Γκοτζάι με ψύχραιμο πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη πασά του Κωνσταντίνου Σφήκα.

Στο 38' και πάλι ο Κωνσταντίνος Σφήκας βρήκε αμαρκάριστο τον Νίκο Κανάριο μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καλαμωτή συνέχισε να πιέζει, ενώ ο προπονητής Χρήστος Σέργης έκανε και 4 αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής ακόμα και στον 15χρόνο Αντώνη Γκοτζάι.

Το 3-0 ήρθε στο 70' μετά από πασά του αειθαλή Βαγγέλη Καϊμάκη στον Βαγγέλη Βλάχο ο οποίος με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Ερασιτέχνη.
 

Η 11αδα της Καλαμωτης ήταν:
1) Σιδερής Πατελίδας
2) Στέφανος Πάτρας
3) Περίανδρος Σαραντινίδης
4) Θανάσης Παντελιδάκης
5) Ηλίας Σαραντινουδης
6) Σιδερής Βεργιτσης
7) Αιμίλιος Οσμενάι
8) Βαγγέλης Καϊμάκης
9) Νίκος Κανάριος
10) Κωνσταντίνος Σφηκας
11) Λορεν Γκοτζάι

 

Στο 45' ο Βαγγέλης Βλάχος μπήκε στην θέση του Κωνσταντίνου Σφήκα και ο Σίμος Μαμάκος στην θέση του Λορεν Γκοτζάι. Στο 55' ο Αντώνης Γκοτζάι μπήκε στην θέση του Περίανδρου Σαραντινίδη και στο 60' ο Δημήτρης Σουρελάς μπήκε στην θέση του Νίκου Κανάριου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου