Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ονειρεμένες βραδιές στο ΚΟΧΥΛΙ στην Κώμη




Αν επιθυμείτε το φετινό καλοκαίρι να είναι για εσάς και την παρέα σας, μια αναζωογονητική όσο και χαλαρωτική φυγή από την έντονη καθημερινότητα, το  ΚΟΧΥΛΙ εδώ και 26 χρόνια, κρατά σταθερά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του και περιμένει τους λάτρεις του καλοκαιριού στην μαγευτική παραλία της Κώμης, να τους ταξιδεύσει σε υπέροχες δροσερές βραδιές κάτω από το φως του φεγγαριού, με ευχάριστη μουσική και πρωτότυπα δροσιστικά κοκτέιλ.
Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του ΚΟΧΥΛΙ που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας και όχι μόνο, ως μια από τις κλασικές επιλογές για ποτό, μπάνιο, διασκέδαση.
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται κανείς για να ανανεώσει το μυαλό και το σώμα του είναι μια καλή ημέρα σε μια ήρεμη θάλασσα. Εάν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη, πλάι στο κύμα, το ΚΟΧΥΛΙ σας προσφέρει δωρεάν ξαπλώστρες και κανό για μια φανταστική βόλτα στα καταγάλανα νερά της Κώμης.
Το ΚΟΧΥΛΙ βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα και μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα από ποτό και φαγητό χωρίς να απομακρυνθείτε από την αμμουδιά και τη θάλασσα, στην μαγευτική παραλία της Κώμης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου