Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Φανταστική βραδιά, στην τελετή αποφοίτησης του Γυμνασίου Καλαμωτής


  • ΦΩΤΟ. ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΕΛΛΗΣ


Γυμνάσιο Καλαμωτής. Ένας φάρος προβολής των Μαστιχοχωρίων, ένα κέντρο πολιτισμού, ένα φυτώριο γνώσεις και καλλιέργειας ιδανικών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Καλαμωτής, η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017 - 2018.
Η οργάνωση ήταν άρτια, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση πολύς, μαθητές γονείς, εκπαιδευτικοί και με την ουσιαστική παρουσία του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλαμωτής ξεκίνησε η γιορτή.
Μαθητές της Α΄Β΄Γ΄ τάξης του Γυμνασίου συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές στην αυλή του Σχολείου που οι Τσουβαλοδρομίες, Μανταλοδρομίες και Νεροδρομίες προκάλεσαν ενθουσιασμό και ξεσήκωσαν το μαθητικό κοινό και πρόσφεραν πολύ γέλιο στον κόσμο, με συντονιστή τον καθηγητή Αργύρη Στακιά.
Μαθήτριες χόρεψαν ΖUMBA που επιμελήθηκε η Βάσια Δαλαβάγκα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις .
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η καθηγήτρια Αντιγόνη Αναγνώστου παρουσίασε καλλιτεχνικά δρώμενα, με την απαγγελία ποιημάτων , από την μαθήτρια Καλλιόπη Μπρή, τον μαθητή Γιάννη Μετάι, την μαθήτρια Ευαγγελία Μισαηλίδη, τον μαθητή Γιάννη Μανέ και τραγούδια σε στίχους του Ν.Γκάτσου, μουσική Μ. Χατζηδάκη και σε στίχους και μουσική του Ν.Καρβέλα.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σχολείου Ιωάννης Ρόκος στην ομιλία του καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, και αποχαιρέτησε τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό έκαναν τα πάντα για να τους δώσουν της απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν κάνοντας το επόμενο βήμα στο χώρο της εκπαίδευσης.
Ακολούθησε η απονομή των αποδεικτικών σπουδών στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και έγινε προβολή ταινίας με στιγμιότυπα από την τριήμερη εκδρομή των αποφοίτων στη Θεσσαλονίκη και το Μέτσοβο.
Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στη σύντομη ομιλία της καλωσόρισε τους παρευρισκομένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκε στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου να συνεχίσουν να ατενίζουν το μέλλον γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία και να διαπρέπουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους, ξεχωρίζοντας τόσο για τις επιδόσεις όσο και για το ήθος τους.. Ευχαρίστησε τους ντόπιους επιχειρηματίες χορηγούς, οι οποίοι είχαν την γενναιοδωρία να προσφέρουν αφειδώς και ανιδιοτελώς στους χαλεπούς οικονομικά  καιρούς που διανύουμε τα πλούσια εδέσματα για την εκδήλωση.

Η γιορτή έκλεισε με την ρίψη πυροτεχνημάτων που έκαναν την νύκτα ημέρα προσφέροντας σε όλους ένα εντυπωσιακό θέαμα. Τέλος έγινε η απονομή ελέγχων προόδου των μαθητών Α΄και Β΄Τάξης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο αιδεσιμότατος πατήρ Απόστολος Γαλάτουλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξενάκης, ο Εντεταλμένος Παιδείας και Αθλητισμού Κώστας Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου Ανδρέας Βεργίτσης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ. Χίου Κώστας Καρατζάς, ο Πρόεδρος του Ομηρείου Ηλίας Σμυρνιούδης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μισαηλίδης, ο τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής  Ιωάννης Ράγκος, η Διευθύντρια του Λυκείου Καλαμωτής  Αλμυρούδη Λαμπρινή, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλαμωτής  Μαρία Μαϊστρου - Μπέλλα, ο Δασάρχης Χίου Κωσταντίνος Μπέλλας και η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καλαμωτής Ευαγγελία Μισαηλίδου..


Οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Κρεοπωλείο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ - Πανδαισία BEACH BAR RESTAURANT - Πυροτέχνημα ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΥΞΑΡΙ Μεζεδοπωλείο - Ψητοπωλείο - Πίτσα ΛΥΚΟΣ - Ζαχαροπλαστείο PERFECT - ANNIKA TSAGRI Ζαχαροπλαστείο - Ποτοποιία STOUPAKIS - Χυμοί Χίου Ο ΚΑΜΠΟΣ - Souper Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ -

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου