Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ποσειδώνας Καρδαμύλων - Α.Ε.Καλαμωτής 2 - 0




Στο γήπεδο των Καρδαμύλων την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη ο αγώνας για το πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Χίου μεταξύ των ομάδων Ποσειδώνας Καρδαμύλων - Α. Ε. Καλαμωτής με νικητή την ομάδα του Ποσειδώνα με 2 - 0.

Στο Α΄ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της με ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο ο Χατζηλάμπρου με πλασέ μάσα από την περιοχή και ο Κανάριος με κεφαλιά που απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας. Στην συνέχεια ο Ποσεδώνας ισσορόπησε το παιχνίδι του κάνοντας και αυτός της ευκαιρίες του. Στο 40΄ο Χατζηλάμπρου ανατρέπει τον παίκτη του Ποαειδώνα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι υπέρ του Ποσεδώνα 1 - 0.

Στο Β΄ημίχρονο η Καλαμωτή πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Ποσειδώνας ήταν αυτός που πέτυχε το 2 - 0 σε μια αντεπίθεση στο 65΄.Η Καλαμωτή συνέχισε να πιέζει για το γκόλ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε σε 4 περιπτώσεις, ο Κούτσουρας με κεφαλιά, ο Μάμας με σουτ, ο Γαλάτουλας με σουτ και ο Ορφανούδης επίσης με σουτ.

Πρίν την έναρξη του αγώνα σηκώθηκε πανό στήριξης με ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Μικέ Σταμούλα μέλος του Δ.Σ. της ομάδας από τους παίκτες της Καλαμωτής , αλλά και από τους Καλαμωτούσους του Ποσειδώνα Σιδερή Ορφανούδη και Χρήστο Σέργη.
Παρά την σημερινή ήττα η Καλλαμωτή διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας 4 βαθμούς περισσότερους από τον 5ο Δαφνώνα μόλις 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου