Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Μήνυμα και Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σ.Κάρμαντζη, για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα
Με σεβασμό ταπεινότητα και κατάνυξη, παρακολουθούμε τις άγιες αυτές ημέρες  την πορεία και την κορύφωση του Θείου Δράματος. Ζούμε τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους,  τον πόνο, την ταπείνωση και την οδύνη. Στο τέρμα αυτής της πορείας όμως, βρίσκεται το Χαρμόσυνο κι Ελπιδοφόρο Μήνυμα της Ανάστασης.
Αυτή την μεγάλη αλήθεια, ας κρατήσουμε ως πολύτιμη παρακαταθήκη στην καθημερινή ζωή μας. Όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν, ακόμα και στις πιο άσχημες στιγμές, υπάρχει πάντοτε στο τέρμα το Φως της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας. Για τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, και για ολόκληρη την Πατρίδα μας.
Στις συμπατριώτισσες και στους συμπατριώτες μας, στη Χίο, στις Οινούσσες και στα Ψαρά, εκφράζω τις θερμές και εγκάρδιες ευχές μου. Εύχομαι από καρδιάς να περάσουν αυτές τις ευλογημένες ημέρες με υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ζεστασιά κι ευτυχία.
Μια ξεχωριστή σκέψη και θερμές ευχές, στους όπου γης ξενιτεμένους μας, στους ναυτικούς μας στα πέλαγα όλου του κόσμου και στα στρατευμένα παιδιά που υπηρετούν στο νησί μας.
Καλή Ανάσταση
Και
Καλό Πάσχα σε όλους
Σταμάτης Κάρμαντζης
Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου