Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Με ευχές και βραβεύσεις η κοπή της πίτας της Α.Ε. Καλαμωτής





Σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής.
Το μέλος του Δ.Σ. Μιλτιάδης Σαραντινίδης στον εγκάρδιο χαιρετισμό του εκτός από της ευχές του για υγεία, εργασία, αισιοδοξία αλληλεγγύη το 2016, αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή της ομάδας από το 1969 χρονιά που ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους δωρητές που βοήθησαν οικονομικά την ομάδα.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος μαζί με τον Εφημέριο του χωριού Απόστολο Γαλάτουλα. Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του μεταξύ άλλων έδωσε τις θερμές ευχές του για Καλή Χρονιά με Υγεία και Ειρήνη και να έχει πάντα επιτυχίες ο Σύλλογος. Χαιρετισμούς απήφθηναν εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμανζη και εκ μέρους του Δ.Σ. του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής ο Μιχαήλ Κανάριος. Επίσης χαιρετισμό απήφθηνε ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Χίου κ. Παντελής Καμπούρης.
Τέλος δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Γώργιο Μαυροθέρη, τέως Πρόεδρο της ομάδας και στον Μικέ Σταμούλα, για την πολυετή προσφορά τους στον Σύλλογο.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου κ. Ανδρέας Βεργίτσης. ο Πρόεδρος της Κοινότητας και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι φορέων του χωριού, ο Προπονητής της ομάδας κ. Κακούσιος, παίκτες και αρκετοί Καλαμωτούσοι.

                 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου