Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Στην κορυφή η Team Code Zero στο χειμερινό κύπελλο Σμύρνης


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στην κορυφή η Team Code Zero στο χειμερινό κύπελλο Σμύρνης

Την δεύτερη θέση στο χειμερινό κύπελλο Σμύρνης, που διεξήχθη στην θαλάσσια περιοχή του Τσεσμέ, το Σάββατο 19 και τη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, κατέλαβε η χιώτικη ομάδα Team Code Zero Vodafone του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου.
Στο κύπελλο συμμετείχαν 25 ιστιοπλοϊκές ομάδες και στις τρεις ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν η ομάδα του Code Zero Vodafone κατέκτησε την 3η, την 1η και τη 2η θέση και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση μαζί με το τουρκικό σκάφος Archer.
Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στην μαρίνα του Τσεσμέ, όπου τόσο οι συμμετέχουσες ομάδες, όσο και οι υπεύθυνοι της μαρίνας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην χιώτική ομάδα.
Στο πλήρωμα του Code Zero Vodafone συμμετείχαν οι Δημήτρης Τέττερης, Βίκη Λιούμη, Βίκη Κανάριου, Σίμος Λουκάς, Στέλιος Κουμής, Μιχάλης Τσατσαρώνης, Γιώργος Καρούσος, Γιάννης Ζαούδης κάτω από τις εντολές των Γιώργου Παπαδόπουλου και Μιχάλη Μπελέγρη.
Η αγωνιστική χρονιά για το Code Zero Vodafone ολοκληρώθηκε με την ομάδα να καταγράφει ως σημαντικές στιγμές για το 2015, την 2η θέση στο ανοιξιάτικο πρωτάθλημα του Θερμαϊκού, την 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, την 1η θέση στο κύπελλο φθινοπώρου Σμύρνης και την 2η θέση στο χειμερινό κύπελλο Σμύρνης.
Η ομάδα πλέον ετοιμάζει το πλάνο προετοιμασίας της για το 2016, καθώς θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Καρράς, στη Χαλκιδική και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στη Χίο, στα τέλη Αυγούστου 2016.Asraparis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου