Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χίο




Απλός, προσιτός με έναν καθημερινό και σύγχρονο λόγο, μακριά από κορώνες και συνθήματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο πολυπληθές κοινό του σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο Χανδρής αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συμμετοχής των νεοδημοκρατών σε αυτές τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο κόμμα, αλλά και την ανάδειξη του νέου Πρωθυπουργού της χώρας.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, προτάσσοντας την ενότητα και κάλεσε το ακροατήριο του να ψηφίσει τον καλύτερο υποψήφιο ο οποίος θα φέρει στο κόμμα τις αλλαγές που χρειάζονται έτσι ώστε να γίνει ξανά, από το συρρικνωμένο κόμμα που είναι σήμερα, η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. «Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι στρατιώτες της παράταξης» είπε χαρακτηριστικά.
Αδιέξοδη χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα με αιχμή του δόρατος την οικονομία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο προσφυγικό ζήτημα για το οποίο υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμα των ανοικτών συνόρων και στη συνέχεια φάνηκε ανίκανος να διαχειριστεί την κατάσταση.
Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στα τοπικά εστίασε στο αεροδρόμιο, λέγοντας πως είναι ένα ζήτημα το οποίο κρατά πίσω τον τόπο και πως ο πολιτικός που θα το επιλύσει θα είναι ο σωστός και αποτελεσματικός πολιτικός για τον τόπο μας.
Ακολούθως μίλησε για τη μαστίχα, και τις προοπτικές της συνδυάζοντας τη μοναδικότητά του προϊόντος, την προστασία και ανάδειξη του, με την προστασία του περιβάλλοντος.
Δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε παρεξηγημένο πολιτικό της εποχής του, που τώρα δικαιώνεται, δηλώνοντας περήφανος που είναι πατέρας του και ζητώντας αυτή η σχέση να μην επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την ψήφο κανενός.
Με χιούμορ, αντιμετώπισε και τη στήριξη του Ν. Μηταράκη ο οποίος ήταν παρών στην ομιλία στον έτερο υποψήφιο τον κ. Τζιτζικώστα λέγοντας «Ελπίζω φεύγοντας από δω να έχω πείσει και τον Νότη»Πηγή POLITISCHIOSgr
                                                      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου