Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, η Σουλτάνα Γεωργίου Κορδιστού - Κλαδιά.

Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών η Σουλτάνα Γεωργίου Κορδιστού, το γένος Εμμανουήλ Κλαδιά. Η κηδεία της έγινε σήμερα Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στην κατάμεστη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. Η θλίψη και ο πόνος ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα του συζύγου της και των παιδιών της. Πλήθος κόσμου την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Και αυτή η καθολική συμμετοχή είναι πραγματικά ουσιαστική γιατί ήταν αγαπητή σε όλους τους συγχωριανους.
 Η Σουλτάνα ήταν άριστη μητέρα και σύζυγος και ο θάνατος της λύπησε όλους όσοι την γνώριζαν. 
Ήταν αγαπητή και καλόκαρδη, άνθρωπος με ευγένεια και καλοσύνη, γλυκομίλητη, με αισθήματα αγνά και πηγαία.
 Στον επικείδιο που εκφωνήθηκε, την αποχαιρέτησαν οι φίλοι και οι συγγενείς της.
                                ....................................................

.Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας Σουλτάνα. Εμείς οι φίλοι και οι συγγενείς της νοιώθουμε μέσα μας τον πόνο και θλίψη για την απώλεια της.Γιατί η Σουλτάνα ήταν ένας απλός, γλυκός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη. Αν η καλοσύνη είχε όνομα θα ήταν το όνομα της.Ανθρωπος ταπεινός, γλυκός, καρτερικός, λεπτός, υπομονετικός,πάντοτε με το χαμόγελο και εκείνο το μελαγχολικό βλέμμα.Ζούσε για να παλεύει αδιαμαρτήρητα στις αντιξοότητες της ζωής.
Φύλακας Άγγελος για την οικογένεια της τον καλό της σύντροφο που υπεραγαπούσε, τα παιδιά της και τα εγγόνια της  που λάτρευε.Αγαπούσε όλο τον κόσμο και παρ΄όλο το πρόβλημα της υγείας της, τα άφηνε όλα πίσω και πάλευε για τους άλλους.
Σουλτάνα όλοι θα σε θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη, το γλυκό σου βλέμμα και η καλοσύνη σου θα είναι πάντα ζωντανά στην μνήμη μας.
Ας είναι ελαφρύ το Καλαμωτούσικο χώμα που θα σε σκεπάσει.
Καλό σου ταξίδι.
                                 ................................................
     
Τα masticnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, στον σύζυγο της Γεώργιο, στην οικογένεια της κόρης της Ευαγγελίας, στην κόρη της Εμμανουέλα, στον γιό της Δημήτριο, καθώς και στα εγγόνια της, αδέλφια της και συγγενείς. 

                                         



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου