Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Σε καλό δρόμο η προετοιμασία της Α.Ε Καλαμωτής, με νέο προπονητή τον Ντούλη Δημήτριο.


Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα βρέθηκαν στο Ισιδωρίδειο Γήπεδο στην Καλαμωτή όπου η ομώνυμη ομάδα του χωριού έκανε την δέκατη προπόνηση προετοιμασίας για τους αγώνες πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Χίου, με της οδηγίες του νέου προπονητή Ντούλη Δημητρίου του οποίου ο στόχος του είναι,πως θα φέρει την ομάδα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τους αγώνες πρωταθλήματος, στο περιορισμένο διάστημα της προετοιμασίας. . Αυτή η περίοδος που διαρκεί από 4 έως 5 εβδομάδες, με καθημερινό σχεδόν πρόγραμμα που περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, τεχνική και τακτική, μπορεί να είναι αποθαρρυντική καθώς πρέπει τόσα πολλά να αποκτηθούν, σε τόσο μικρό διάστημα. Η προετοιμασία είναι επίσης η περισσότερη σημαντική και κρίσιμη περίοδος ολόκληρης της σεζόν. Είναι η περίοδος στην οποία ο προπονητής με καθημερινή δουλειά θα χτίσει την ομάδα του, χωρίς την παρέμβαση επίσημων αγώνων. Αυτό απαιτεί τον κατάλληλο προγραμματισμό και μια σταδιακή διαδικασία.
Η Α.Ε Καλαμωτής προσπαθεί να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χίου.
 Εκτός από τον περσινό κορμό της ομάδας, τα νέα αποκτήματα του συλλόγου είναι,  Μάλιος Νικόλαος,-Λέως,-Παντελιδάκης Θαν,από τον Κανάρη Νενήτων, -Μαρτάκης Niκ. από της Καρυές,-Χατζηνάκης Μαρ. από την Δάφνη -Ρεζνίκος Γιώργος, από την Αναγέννηση -Κούβακας Μιχ. από το Ηράκλειο Κρήτης - Ορφανούδης Μιχ., από την Καβάλα - και Ψαρούδης Γιώργος, από τον Άτλα Νεοχωρίου. Η διοίκηση της ομάδος σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή, κατάφερε και ενίσχυσε με πολλούς, καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές το ήδη καλό περσινό ρόστερ της Α.Ε.Καλαμωτής.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Χίου η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. Η Α.Ε.Καλαμωτής θα αντιμετωπίσει στην Α' Φάση του Κυπέλλου  τον Α.Π.Ο Χίου και για το πρωτάθλημα τον Ηρακλή Θυμιανών εκτός έδρας
Η 1η φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί 13-14 και 20-21 Σεπτεμβρίου, η 2η φάση 25-26 Οκτωβρίου και η 3η φάση 20-21 Δεκεμβρίου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Καλαμωτής

Πρόεδρος              Γαλάτουλας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος        Μιχαλάκης Νικόλαος
Γραμματέας          Σταμούλας Μικές
Ταμίας                  Κανάριου Παρασκευή
Μέλος                   Μαυροθέρης Γεώργιος
Μέλος                   Σαραντινίδης Μιλτιάδης
Μέλος                   Γιωτάκος Αλέξης

                                                   
                                               Το γήπεδο έχει αφεθεί στην τύχη του           

Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της ομάδας της Καλαμωτής για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ισιδωρίδειου γηπέδου, καθώς ο χώρος των αποδυτηρίων και οι περιφράξεις είναι σε άσχημη κατάσταση και το πιο τραγικό από όλα είνα ότι δεν ασχολείται κανείς από τον Δήμο Χίου για την επισκευή των. Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται κανονικά για τη διεξαγωγή αγώνων, παρότι οι εγκαταστάσεις του είναι σε άθλια κατάσταση. Η διοίκηση της Καλαμωτής έχει  ‘ ‘ενοχλήσει ‘ ‘ επισήμως πολλές φορές τον Δήμο Χίου, αλλά ποτέ δεν πήρε καμία απάντηση από κανέναν. Αντιθέτως ο ένας τους παραπέμπει στον άλλο αποφεύγοντας να πάρουν την ευθύνη και να δώσουν επιτέλους κάποια λύση στο ζήτημα που αφορά την ομάδα της Καλαμωτής και όχι μόνο, καθώς στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιούν αγώνες και προπονήσεις και άλλες ομάδες της Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που καταφέρνει ο Δήμος Χίου είναι  να οδηγεί τους νεαρούς αθλητές και γενικά τον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στις καφετέριες και όχι στο φυσικό τους χώρο.
Πιστεύουμε ότι η νέα Δημοτική Αρχή να σκύψει στο χρόνιο αυτό πρόβλημα και να δώσει γρήγορα λύσεις.

            


                                                   


                                                   












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου